Wanneer je je account verwijdert heb je 30 dagen bedenktijd. Je account blijft bestaan voor 30 dagen, maar je krijgt geen meldingen meer. Als je opnieuw inlogt binnen deze 30 dagen wordt je account niet meer verwijderd.
Zodra je account verwijderd is wordt al je informatie ook verwijderd. Als je op een later tijdstip weer een account wilt hebben kan dat gewoon met hetzelfde email-adres.